Despre noi

Despre noi

ASAM, companie recunoscuta pe plan national cat si international, are un portofoliu diversificat, o echipa ce dezvolta in permanenta produse, putere proprie de distributie atat pe plan national cat si pe pietele externe, cu acoperire larga pe diverse ramuri ale industriei.

In urma cu aproape 90 de ani, isi deschide portile uzina, ca atelier de intretinere a Flotilei a II-a a Aviatiei Militare, de unde si originea initiala a ASAM – Administratia Stabilimentelor Aviatiei si Marinei. Timp de 25 de ani  sunt realizate restaurari, reparatii si  activitati de intretinere a avioanelor militare din tara.

Unul dintre marii angajatori din Iasi cu un impact social considerabil pe plan local, in cadrul firmei isi desfasoara activitatea peste 250 de oameni cu scopul de a pastra fabrica ASAM sub aceleasi coordonate romanesti.

Traditie

Cu aproape 100 de ani de activitate, ASAM este prima societate romaneasca prezenta in TecDoc si unul dintre cei mai importanti producatori de piese de schimb si echipamente pentru camioane, autoturisme si utilaje agricole. Prin traditie, compania a fost orientata spre cercetare si inovatie, detinand un portofoliu consistent de brevete si inventii, preocupare ce exista si astazi. Multumita acestui fapt, competentele tehnice si cele de productie sunt permanent adaptate cererilor tot mai complexe, atat pentru piata interna, cat si pentru export.

Misiune

Unul din cei mai importanti exponenti ai industriei din regiune, ASAM isi propune sa creeze parteneriate solide, oferind solutii integrate de business pentru a indeplini standardele pietei din Romania, dar si din afara tarii.

Investind constant in dezvoltarea capacitatii de productie, a calitatii produselor si serviciilor, cat si in echipa sa, ASAM isi propune sa devina un partener de incredere in industria auto, dar si pentru domeniile feroviar si agricol.

Valori

valori

Cu o experienta de aproape 100 ani in industrie, strategia companiei se bazeaza pe o serie de valori ce ghideaza fiecare decizie de afaceri:

  • dezvoltare de parteneriate de lunga durata
  • noi standarde de calitate
  • sa invatam sa reducem costurile prin implementarea unor practici eficiente de productie
  • crearea unei forte de munca constienta de noile standarde de calitate