Domenii de activitate

AUTOMOTIVE

Oferta companiei in acest domeniu se orienteaza catre componente auto, consumabile, piese schimb pentru autoturisme si autocamioane, destinate atat pietei interne, cat si exportului. Gama principala de produse variaza de la discuri de frana ventilate si neventilate, capete de bara, bielete de directie, butuci roata, tamburi si kituri de ambreiaj, pana la dispozitive de remorcare (inchizatoare, carlige de remorcare). Cu o experienta de peste 35 ani in acest domeniu precum si cu sistemul integrat de productie care contine atat sectoare primare cat si secundare, sunt executate conform cerintelor clientilor atat piese brut forjate si turnate, dar si repere finite si ansamble. Garantia produselor  in acest domeniu este certificata de ISO TS 16949 inca din 2007.

FEROVIAR

Exponent pe piata industriei feroviare din 2001, ASAM si-a extins activitatea in aceasta zona, detinand astazi un portofoliu diversificat de piese de prim montaj si reparatii pentru vagoane. Calitatea produselor este garantata de certificarea AFER , autoritatea tutelara in acest domeniu din Romania. Fiecare produs livrat este verificat si certificat de catre inspectorii AFER, garantand, astfel, calitatea si conformitatea acestora. In cadrul sectoarelor specializate sunt realizate piese si echipamente pentru sasiuri, boghiuri si sisteme de siguranta, produsele de referinta fiind sabotii de frana pentru vagoane de marfa, calatori si locomotive. Pe langa acestia mai furnizam piese de tipul : crapodine, palarii arc, glisiere, port-saboti, etc

AGRICOL

Gama de produse ASAM destinate domeniului agricol inglobeaza in principal piese de schimb pentru tractoare si utilaje agricole. Portofoliul de repere executate pana in prezent contine piese, precum: disc de ambreiaj tractor, placa strangere, arbore canelat, bucsa osie si coroana lansare, pompa apa tractor, satelit, brazdare, talere disc, pinioane cutie de viteza.

INDUSTRIAL

Competentele de productie, cunostintele tehnice precum si experienta in fabricarea de piese si echipamente pentru diverse domenii, confera companiei statutul de partener industrial de incredere.

Piese si echipamente pentru industria navala

Un obiectiv strategic vizeaza dezvoltarea pe piata industriei navale, obtinandu-se certificari pentru turnarea componentelor pentru robineti cu greutate maxima de 300 Kg. In prezent, ASAM produce si distribuie corpuri turnate pentru robineti si alte subansamble pentru santierele navale si pentru partenerii privati.

Piese si echipamente pentru industria miniera si petroliera

Compania ofera o gama variata de repere pentru industria extractiva petroliera, de la coturi, cilindri, la piese de schimb pentru pompe noroi (pistoane, tije piston si tije prelungire, supape, camasi cilindri). Calitatea produselor destinate industriei petroliere si miniere (brida) este asigurata de utilizarea de oteluri superioare, fapt ce garanteaza o durata lunga de exploatare in cele mai severe si dificile conditii de lucru.

Piese si echipamente pentru industria constructiilor si a materialelor de constructii

In sectoarele specializate ale companiei sunt fabricate tipuri variate de repere forjate (ocheti de ridicare) si constructii sudate (containere, transportoare) destinate depozitarii si transporturilor de deseuri din industria constructiilor.