Conex Distribution si ASAM la Automechanika Moscova.

10670160_1554566621432139_119606710799071846_nIn perioada 25-28 august 2014, a avut loc cea de-a 18-a editie a Automechanika Moscova, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate furnizorilor industriei auto. Conex Distribution, impreuna cu brandul ASAM, a participat pentru a patra oara, in calitate de expozant, la cel mai mare targ din regiunea CSI, beneficiind de foarte multe manifestări conexe.
Astfel de evenimente reprezintă puncte de referinta pentru lumea auto, mediind schimbul de informatii si facilitand relatiile profesionale si interculturale.Pentru compania ieseana, a devenit o traditie participarea la astfel de evenimente de prestigiu, avand oportunitatea de a fi mai aproape de clientii sai externi, de a le cunoaste mai bine nevoile si de a-i ajuta sa faca cea mai buna alegere.
In virtutea fenomenului de globalizare si liberalizare a comerţului international, in ultimii ani brandul ASAM s-a dezvoltat progresiv, depasind cu mult granitele Romaniei. In prezent, compania ieseana colaboreaza cu parteneri (atat clienti, cat si furnizori) de pe cinci continente. Aprecierea produselor ASAM pe pietele pe care activeaza a incurajat stabilirea, pe termen mediu si lung, obiectivului de a deveni furnizor mondial de solutii aftermarket in domeniul pieselor auto.
Agenda ASAM a targurilor internationale de profil mai cuprinde Automechanika Frankfurt, Automechanika Dubai, Automechanika Istanbul, Automechanika Argentina, Automec Sao Paulo, SIA Kiev si multe alte evenimente cu importanta mondiala, europeana sau regionala.