Automechanika Middle East 2012

La a 10-a editie Automechanika Dubai, editie aniversara, au participat 1.324 de companii expozante din 56 de tari de pe toate continentele. Targul a avut peste 20.000 de vizitatori din peste 130 de tari. Din Romania au expus independent doar 2 companii, iar ASAM S.A. a fost una dintre ele.

ASAM-Automechanika Dubai 2012
Circuitul Automechanika constituie cu certitudine o referinta majora pentru lumea auto si pasionatii acesteia, mediind schimbul de informatii, facilitand legaturi profesionale si interculturale.
Automechanika Middle East 2012 a fost deja a doua editie la care Conex Grup a participat ca si expozant la acest targ de anvergura.
La aceasta editie Automechanika tema expunerii pe care am propus-o publicului larg vizitator a fost “ASAM – Piese romanesti pentru masini romanesti”. Sub auspiciile acestei teme Conex Grup a prezentat o gama larga de piese si consumabile marca ASAM pentru autoturismele nationale romanesti: Logan, Duster, Sandero, Stepway. A fost, cu certitudine, o expunere perfect incadrata in trendul evenimentului. Modul de prezentare a atras deopotriva atat potentiali clienti cat si potentiali colaboratori pentru dezvoltarea portofoliului de produse destinate atat autoturismelor marca Dacia Renault cat si altor autoturisme produse la nivel mondial.
Pe partea de furnizori, ne-am propus sa gasim variante alternative pentru produsele deja comercializate de noi pe piata romaneasca, sa gasim noi produse care sa aduca un suflu nou in portofoliul nostru de produse. Am fost vizitati de companii puternice care au apreciat modul in care Conex Grup dezvolta si promoveaza produse si nu in ultimul rand potentialul pe care il reprezinta piata romaneasca pentru ei. Acestia si-au exprimat interesul in dezvoltarea de parteneriate atat ca si clienti cat si ca furnizori.
In ceea ce priveste potentialii clienti asteptarile noastre au fost depasite de numarul mare de firme atrase de gama de piese si consumabile ASAM special pentru Logan. Au vizitat standul Conex Grup si si-au manifestat interesul pentru produsele noastre un numar impresionant de companii de pe patru continente.
Consideram ca participarea noastra ca si expozant la Automechanika Dubai 2012 a fost de bun augur si va aduce cresteri semnificative in activitatea Conex Grup prin valorificarea contactelor stabilite si prin dezvoltarea discutiilor incepute cu potentialii parteneri.

Galerie Foto:

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

*